نان کامل

انرژی مثبت نان کامل

انرژی مثبت نان کامل از کجا منشاء می گیرد

در این نوشتار برآنیم تا بگوییم چرا و چگونه انرژی مثبت نان کامل به عنوان یکی از اجزای نان نامیده و محسوب می شود .

در ابتدا باید بگوییم خمیر نان از : آب . آرد . مخمر . نمک و « انرژی مثبت » تشکیل شده است

انرژی مثبت مواد

دکتر ماسارو ایموتو نویسنده و محقق ژاپنی معتقد بود مولکولهای آب در مقابل کلمات و افکار انسانها سریعا عکس العمل نشان می دهند . نظریه ی این محقق ژاپنی تاکنون از سوی بسیاری از موسسات علمی فیزیک و زیست شناسی مورد تایید قرار گرفته است که مبتنی بر بررسی نمونه های فراوانی از کریستالهای منجمد شده ی آب و مقایسه ی آنها با یکدیگر است .

پس از آن تاثیر قدرت نفوذ کلمات یا انرژی بر فلزات نیز مطرح و اثبات گردید. بنابراین می توان نتیجه گرفت کلمات و عواطف مثبت یا منفی انسانی برکلیه ی مواد دیگر نیز موثر است .

انرژی مثبت دانه گندم

دانه گندمی که در خاک کشت میشود، در حافظه ژنتیکیش، مجموعه خاطرات سفرش و همچنین کارهایی را که باید به انجام برساند نهفته دارد .

کشاورز با علاقه دانه های گندم را همراهی میکند تا در شروع این رشد و نمو تنها نباشد، وی تلاش میکند تا با کمک آب، خاک، نیروی جاذبه زمین، انرژی اشعه ی خورشید، نیروی کششی ماه، باد و…  این دانه ی منحصر به فرد، در ناز و نعمت به منتهای رشد و تکامل خود برسد. حاصل تلاش هایش نیز قطعا محصولی باکیفیت خواهد بود .

در گذشته بدلیل محدود بودن فضای کشت ، برداشت دانه های گندم با دست انجام می پذیرفت. کشاورزان و همسر و فرزندانشان ابتدا ساقه های طلایی گندم را لمس می کردند، گویی با کسب اجازه از خوشه ی گندم، دانه ها را از زادگاهشان جدا می کردند و گندمها روی هم انبار می شد.

سپس با روش های ابتدایی همچون خرمن کوبی بوسیله ی سم حیوانات اهلی، دانه های زیبا و طلایی گندم را از محافظ رشدشان جدا می کردند . پس از آن با کمک باد و ابزارهای ساده ی کشاورزی، کاه و کلش و گرد و غبار، از دانه های گندم جدا می شد و دانه های گندم یکدست و پاکیزه، برای هدفی ارزشمند با هم متحد می شدند.

از این محصول، بخشی جهت کاشت سال بعد به انبار منتقل می شد ، مقداری هم صرف تسویه ی بدهی های کشاورز درسال گذشته می شد، بخش دیگری بر روی سفره های پارچه ای بانوان روستا مجددا بوجاری می شد (حذف کاه و کلش همراه دانه های گندم) ، سپس گندم ها را در آب روان رود شستشو می دادند تا گرد و غبار از آن زدوده شود.

دانه های پاک و شسته شده ی گندم پس از خشک شدن زیر نور آفتاب، به آسیاب منتقل می شد و به آرامی و بدون هیچ گونه دستکاری و حذف و اضافه به آرد تبدیل می شد . این آرد با کیفیت و مرغوب تا پایان سال تامین کننده ی قوت غالب خانواده بود.

در طی تمام این مراحل، این رفتار توام با ملاطفت و مهربانی با دانه های گندم، باعث ذخیره ی موج بزرگی از انرژی مثبت توسط دانه ی گندم میشد تا بتواند جدای از تامین انرژی غذایی، انرژی روحی مناسبی را نیز برای مصرف کننده  فراهم آورد .

آسیاب

دستاس ها نسل اول آسیاب ها بودند. سپس آسیاب های بزرگ بادی، آبی و برقی به وجود آمدند. تمامی این آسیاب ها متشکل از دو قطعه سنگ بود. چرخش آرام سنگ رویی  اثر نامطلوبی بر گندم و نشاسته ی آن باقی نمی گذاشت چرا که گرمای زیادی از سایش و اصطکاک بین دو سنگ پدید نمی آمد .

آسیابانان با مهارت و استادی ترکیب مطلوبی از گندم ها را انتخاب می کردند و گندم بدون هیچ گونه دستکاری و حذف و اضافه، با تمام اجزایش (سبوس ، جنین گندم و نشاسته) تبدیل به آرد می شد .

آسیابانان حین فرایند آسیاب، آوازهای مخصوصی می خواندند که سبب انتقال انرژی مثبت به آرد می گردید.

امروزه با توجه به عدم ترکیب مناسب گندم ها، نم زنی، گندزدایی گندم حاصل از این رطوبت با گاز کلر، سبوسگیری و درنهایت اضافه کردن مواد شیمیایی در جهت نقصان و ضعف گندم، آیا انرژی مثبتی به نان منتقل میگردد؟

انرژی مثبت در فرایند تبدیل شدن به نان

خمیرگیری

در شیوه سنتی در منازل آب، آرد، نمک و مخمر که معمولاً آخرین چانه خمیر پخت قبلیه نان بود با دستان توانای مادران با هم ترکیب می شد.

از ترکیب آب که عنصریست هوشمند، بهمراه بلورهای نمک و مخمر که موجوداتی زنده هستند، یک هوش جامع شکل می گرفت. سپس روی خمیر آرد پاشی می‌شد و خمیر در مکانی آرام و خنک استراحت داده می‌شد تا فرایند زیبا و راز آلود تخمیر صورت پذیرد. این فرایند از ۳ تا ۱۲ ساعت به طول می‌انجامید(استراحت اول)، این زمانی مناسب برای آشنایی و ترکیبب این عناصر هوشمند و همسو شدن این عناصر و دانستن رسالتشان است.

چانه گیری

پس از آن خمیر چانه گیری می‌شد، تمامی این مراحل با رعایت لطافت و انتقال انرژی مثبت توسط حرکت رفت و برگشت دستها به خمیر و زمزمه آوازهای محلی و دعاهای مخصوص پخت نان صورت می‌پذیرفت تا خمیر روح زندگی را دریابد.

اجزاء خمیر چانه شده در زمان استراحت دوم در این مرحله، یک اتحاد مستقل و هوشمند تشکیل داده و متوجه رسالتش که تامین انرژی بدن و پیشگیری و درمان بیماری هاست گشته و با هماهنگی با کائنات و همسویی همه اجزایش به نانوا اجازه میدهد تا خمیر را به شکل نان دربیاورد.

چنین خمیری با گرمای تنور به پختگی و کمال می رسد و در پایان سفر مهیج خود عشق و درمانگری را منتقل خواهد کرد.

رعایت مجموعه این اصول در فرایند تولید نان در گذشته سبب  پدید آمدن قوانین طلایی هفت سه شد. رعایت این اصول، نقطه پیوند نانهای سنتی و نانهای کامل گندم طلاست که سبب تولید نانی مطلوب درمانگر و فراسودمند  می‌باشد .

ما در نانکده گندم طلا با روش جدیدی که حاصل تلفیق سنت های گذشته و بهره گیری از لوازم جدید همراه با رعایت قوانین طلایی پخت یا قانون هفت سه می باشد ؛ سعی در تولید نانی سلامت و فراسودمند داریم که رسالت اصلی خود را به درستی انجام دهد .

احیای فرهنگ تولید و مصرف آرد و نان کامل و سالم

نانکده ی گندم طلای شهریاری ؛ احیای فرهنگ تولید و مصرف آرد و نان کامل و سالم را بعنوان هدف اصلی خود برگزیده است ؛ لذا با ارائه ی مقالات علمی سعی در افزایش دانش و مطالبه گری مصرف کنندگان ، جهت گسترش تولید نان کامل و سالم دارد .

شما نیز با همیاری و اشتراک گذاری این مقالات یاریگر ما در اجرای این مهم باشید .

تهیه کننده :محمد شهریاری

گروه پژوهشگران آرد و نان

نانکده نان کامل گندم طلای شهریاری

پخش ویدیو

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *